Programe Consultanta
Euroconsult Office

ISO Industrial - ISO 3834:2006

Infiintata in 2006, Euroconsult Office este o companie de consultanta care activeaza atat in domeniul sistemelor de management, cat si in cel al securitatii muncii si situatiilor de urgenta, furnizand toate serviciile sale cu un inalt profesionalism, bazat pe solutii personalizate, o echipa de specialisti cu experienta si o logistica aferenta fiecarui domeniu de activitate.

In climatul economic actual, Euroconsult Office se adreseaza tuturor categoriilor de firme, fie ca sunt companii mari, IMM-uri sau microintreprinderi, pentru a le ajuta sa gestioneze optim aspectele referitoare la calitate, mediu, siguranta alimentelor, securitatea informatiilor, sanatate si securitate ocupationala si evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala.

Obiectivul nostru principal este sa adaugam valoare activitatii dumneavoastra prin solutii inovatoare, capabile sa aduca reale imbunatatiri in intreaga activitate prin programe de consultanta specifice.

Totodata ne propunem sa functionam ca serviciu extern atat pentru mentenanta sistemelor de management deja implementate, cat si pentru derularea activitatilor periodice de SSM/SU, integrandu-le intr-un singur program. Astfel va vom degreva de crearea unui nou department care sa desfasoare una sau mai multe activitati, ce ar implica bineinteles costuri suplimentare cu instruirea si salarizarea noului personal.

TOP